Un long weekend pour la Femme

Speciaal voor de vrouw: een lang weekend waarbij Bewust-Zijn, Spiritualiteit- en Verbinding gecombineerd wordt met creativiteit.

Speciaal voor de vrouw!

Een lang weekend om heerlijk te genieten van de gastvrijheid en mooie omgeving van L’Orchidée Sauvage. Te ont-stressen, te bezinnen, creatief bezig zijn, genieten van heerlijke massages met essentiële oliën- en (persoonlijke) sessies onder deskundige leiding.

Het programma is als volgt;

 • Ontvangst met een hapje en een drankje op zaterdag 25 juni, 17.00 uur.
 • Kennismaking en aansluitend diner om 19.00 uur met globaal uitleg van het programma en mogelijkheden. (fietsen, massage, etc.)
 • O.l.v Lucie gaan we een dagdeel creatief bezig zijn waarbij u niet bang moet wezen voor vieze handen. Ook als u niet creatief denkt te zijn, u gaat gegarandeerd met een mooi kunstwerk naar huis als aandenken aan een heerlijk ontspannen weekend.
 • We zullen deze dagen veel inspiratiemomenten hebben o.l.v. Cynthia van Hartenvlinder d.m.v. inspiratiekaarten, sessies en (stilte) wandelingen in de mooie omgeving van La Meuse!
 • Op dinsdag 28 juni sluiten we na de lunch het programma af. Er is een mogelijkheid om dit weekend te verlengen tot woensdag na het ontbijt. Tijdstip uitchecken woensdag: 10.00 uur ( plus de kosten van 1 nacht extra inclusief ontbijt)

Extra informatie;

 • Deze workshop is volledig voor u verzorgd, inclusief ontbijt, lunch en diner, materialen voor het creatief bezig zijn- en gebruikte oliën tijdens de massages.
 • Deze workshop is exclusief extra genuttigde drankjes.
 • Voor het eventueel bijboeken van nacht van dinsdag op woensdag gelden de normale tarieven.

Lees hier meer over ‘Hartenvlinder

Beschikbare data:
datum volgt!

Kosten: € 435,- per persoon, op basis van een gedeelde kamer.

Toeslag 1 persoonskamer: 175 euro.

Annulering;

  1. Wij adviseren u een – goede – annuleringsverzekering af te sluiten.
  2. De annuleringsregeling van L’ Orchidée Sauvage is van kracht.
  3. Mochten er, vanwege Covid-19, door de Franse of Nederlandse overheid maatregelen worden getroffen die reizen of groepsvorming niet mogelijk maakt, dan wijken we uit naar een andere datum. Uiteraard in goed overleg.

Meld u direct aan

Meer weten of deze workshop of wilt u direct aanmelden? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Ja, ik ontvang graag de l'Orchidée Sauvage nieuwsbrief

  L'Orchidée Sauvage massage
  l-orchidee-sauvage-logo-wit

  10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
  Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
  info@lorchideesauvage.nl