Weekend pour la Femme

Speciaal voor de vrouw: een lang weekend waarbij Bewust-Zijn, Spiritualiteit- en Verbinding gecombineerd wordt met creativiteit.

Speciaal voor de vrouw!

Een lang weekend om heerlijk te genieten van de gastvrijheid en mooie omgeving van L’Orchidée Sauvage. Te ont-stressen, te bezinnen, creatief bezig zijn, genieten van heerlijke massages met essentiële oliën- en (persoonlijke) sessies onder deskundige leiding.

Het programma is als volgt;

 • Ontvangst met een hapje en een drankje op donderdag 16 september van 17.00 uur.
 • Kennismaking en aansluitend diner om 19.00 uur met globaal uitleg van het programma en mogelijkheden. (fietsen, massage, etc.)
 • O.l.v Lucie gaan we een dagdeel creatief bezig zijn waarbij je niet bang moet wezen voor vieze handen. Ook als je niet creatief denkt te zijn, je gaat gegarandeerd met een mooi kunstwerk naar huis als aandenken aan een heerlijk ontspannen weekend.
 • We zullen deze dagen veel inspiratiemomenten hebben o.l.v. Cynthia van Hartenvlinder d.m.v. inspiratiekaarten, sessies en (stilte) wandelingen in de mooie omgeving van La Meuse!
 • Op zondag 19 september sluiten we na de lunch het programma af. Er is een mogelijkheid om dit weekend te verlengen tot maandag na het ontbijt. Zondag einde middag kunnen wij dan een uitgebreide borrelplank verzorgen. Tijdstip uitchecken maandag: 10.00 uur ( plus de kosten van 1 nacht extra inclusief ontbijt)

Extra informatie;

 • Deze workshop is volledig voor u verzorgd, inclusief ontbijt, lunch en diner, materialen voor het creatief bezig zijn- en gebruikte oliën tijdens de massages.
 • Deze workshop is exclusief extra genuttigde drankjes.
 • Voor het eventueel bijboeken van nacht van zondag op maandag gelden de normale tarieven.
 • Op zondagavond serveren wij altijd een heerlijke borrelplank à 15 euro per persoon.

Lees hier meer over ‘Hartenvlinder

Beschikbare data:
16 september – 20 september ’21

Kosten: € 435,- per persoon, op basis van een gedeelde kamer.

Toeslag 1 persoonskamer: 175 euro.

Annulering;

  1. Wij adviseren je een – goede – annuleringsverzekering af te sluiten.
  2. De annuleringsregeling van L’ Orchidée Sauvage is van kracht.
  3. Mochten er, vanwege Covid-19, door de Franse of Nederlandse overheid maatregelen worden getroffen die reizen of groepsvorming niet mogelijk maakt, dan wijken we uit naar een andere datum. Uiteraard in goed overleg.

Meld u direct aan

Meer weten of deze workshop of wilt u direct aanmelden? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Ja, ik ontvang graag de l'Orchidée Sauvage nieuwsbrief

  L'Orchidée Sauvage massage
  l-orchidee-sauvage-logo-wit

  10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
  Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
  info@lorchideesauvage.nl