Leer portret schilderen in een unieke omgeving

Schilderen terwijl je geniet van het prachtige landschap en de verschillende vergezichten in de omgeving van L’Orchidée Sauvage? Dat hoeft niet bij dromen te blijven. Onder professionele begeleiding van kunstenares Brenda Huuskes ga jij leren hoe je een portret schildert, volledig naar eigen smaak, stijl en kleurencompositie.

De kleurrijke werken van Brenda worden laag over laag opgebouwd met een combinatie van verschillende technieken en materialen. Tijdens deze workshop ga jij een creatief proces met jezelf aan. Je leert alles los te laten en buiten je comfortzone te stappen. Schilderen zonder regeltjes, heerlijk toch? Zelf geeft Brenda al ruim 10 jaar lang les en weet ze met haar geoefende oog precies wat iemand nodig heeft om nóg meer uit zichzelf te halen. Ben jij klaar voor een creatieve schilderworkshop in een prachtige, ontspannen setting waarbij je nooit genoeg krijgt van het landschap? Schrijf je dan nu in.

Tijdens jouw verblijf schilder je op een fijne locatie met volop ruimte in het unieke natuurgebied Parc Naturel de Lorraine. Dat ligt tussen de plaatsen Metz, Nancy en Verdun. Samen met de gastvrouw en -heer Lucie en Gerrit gaan we er samen een onvergetelijke reis van maken.

Deze schildertrip is volledig verzorgd. Vanaf aankomst tot vertrek word jij heerlijk in de watten gelegd. Naast jezelf creatief uitdagen is genieten van al het moois om je heen het enige wat je hoeft te doen. De prijs is all-in 575 euro per persoon, op basis van een gedeelde kamer.

Het programma is als volgt:

 • Donderdagavond: kennismakingsavond onder het genot van een hapje en een drankje
 • Vrijdag: verschillende schildersessies en een verrassend avondprogramma
 • Zaterdag: verschillende schildersessies (+ evaluatie) en een verrassend avondprogramma
 • Zondagochtend: een lekker ontbijt, om daarna met een gaaf schilderij naar huis te gaan

Extra informatie;

 • Deze workshop is volledig voor u verzorgd, inclusief ontbijt, lunch en diner, materialen voor het creatief bezig zijn.
 • Deze workshop is exclusief extra genuttigde drankjes.

Beschikbare data

13 oktober ’22 t/m 16 oktober ’22

Kosten: € 575 o.b.v. een gedeelde kamer

Annulering;

  1. Wij adviseren u een – goede – annuleringsverzekering af te sluiten.
  2. De annuleringsregeling van L’ Orchidée Sauvage is van kracht.
  3. Mochten er, vanwege Covid-19, door de Franse of Nederlandse overheid maatregelen worden getroffen die reizen of groepsvorming niet mogelijk maakt, dan wijken we uit naar een andere datum. Uiteraard in goed overleg.

Meld u direct aan

Meer weten of deze workshop of wilt u direct aanmelden? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Ja, ik ontvang graag de l'Orchidée Sauvage nieuwsbrief

  kunstsalonwit_workshops_2-caf10575
  l-orchidee-sauvage-logo-wit

  10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
  Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
  info@lorchideesauvage.nl