Ontdek de Meuse door de lens

In korte tijd veel over fotografie leren in de heerlijke de Franse zon? Tijdens deze workshop leert u onder professionele begeleiding van Peter en Thea van Fotoclass Reizen verschillende fotografie technieken en ontdekt u de omgeving van de Maas door de lens. Tijdens deze workshop staat natuurfotografie, macrofotografie, urbanfotografie, zwart-witfotografie en composities maken centraal. U keert gegarandeerd  terug naar huis met prachtige plaatjes als herinnering.

Dag 1:
Aankomst, omgeving verkennen, planning maken en genieten van de Table d’hôtes.

Dag 2:
Bezoek aan Lac de Madine, gelegen in het regionaal Natuurpark van Lotharingen. In de loop van de ochtend rijden we terug naar L’Orchidée Sauvage voor een brunch. Accu’s opladen en kaartjes leeg want in de middag gaan we naar Verdun. ‘s Avonds genieten we weer van een heerlijke maaltijd met glaasje wijn en kijken we terug op een heerlijke dag gevarieerd fotograferen en natuurlijk kletsen we over de gemaakte resultaten. Maar eerst de dag van morgen maar uitleggen want voor u het weet is het erg gezellig.

Dag 3:
Na een uitgebreid ontbijt gaan jullie weer op pad. Urban fotografie want jullie gaan naar Nancy. s’ Middags, wanneer iedereen lekker heeft kunnen lunchen in de diverse restaurantjes die Nancy rijk is gaan jullie stad op een andere manier bekijken, in zwart/ wit en met gerichte opdrachten. ‘s Avonds genieten we weer van een heerlijke maaltijd met glaasje wijn en natuurlijk genieten van het prachtige uitzicht buiten op het terras bij de Chambre d’hôtes.

Dag 4:
Heerlijk uitgebreid aan het ontbijt en vertrek naar Nederland.

Was dit het? Nee!
Nu komt het pas, u heeft vijf workshops gedaan: Vogelfotografie, macrofotografie, leren compositie maken, Urbanfotografie en Zwartwit. Van elke workshop stuurt u vijf onbewerkte foto’s, in totaal dus 25 foto’s naar Thea en Peter. Deze gaan ze online voor u beoordelen en daarbij voorzien van extra tips en trucs.

Beschikbare data:
Op aanvraag in 2024.

Kosten:
€695,- p.p., o.b.v. een gedeelde kamer.

Onverhoopt annuleren?

Voor workshops gelden de volgende annuleringsvoorwaarden.

Meld u direct aan

Meer weten of deze workshop of wilt u direct aanmelden? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Ja, ik blijf graag op de hoogte van acties en het laatste nieuws

    l-orchidee-sauvage-logo-wit

    10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
    Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
    info@lorchideesauvage.nl