Très chic

Onze kleinste kamer Très chic heeft openslaande deuren met een romantisch Frans balkonnetje aan de straatkant. Er komt nauwelijks verkeer door de straat en lichtvervuiling is hier uit den boze; rust en stilte is in Très chic 100% gegarandeerd. De warme velours gordijnen geven deze knusse kamer een luxueus uiterlijk. De perfecte atmosfeer voor een relaxte namiddag.

 • L'Orchidée Sauvage Tres Chique
 • L'Orchidée Sauvage Tres Chique
 • L'orchidee sauvauge Tres Chique
 • L'orchidee sauvauge Tres Chique
 • L'Orchidée Sauvage Tres Chique badkamer
 • L'Orchidée Sauvage eetkamer ontbijt
 • L'Orchidée Sauvage eetkamer ontbijt
 • L'Orchidée Sauvage veranda

Table d’hôtes

Maak uw verblijf compleet en schuif aan voor een heerlijke maaltijd! Wij serveren een 4-gangen menu (incl. een glaasje wijn en kopje koffie/thee) voor €27,50 per maaltijd p.p. (Let op: Op zondag zal de tables d’hôtes bestaan uit een heerlijke borrelplank incl. soep, stokbrood en smaakvolle tapas hapjes voor €20,- p.p.) Afhankelijk van het seizoen serveren wij het menu in de eetkamer of buiten op onze gezellige veranda. Wanneer u wenst mee te eten met de tables d’hôtes dient u dit van tevoren te reserveren, zodat wij rekening kunnen houden met de inkopen. Met speciale (dieet)wensen zal zo veel mogelijk rekening worden gehouden, mits van tevoren gemeld.

L'Orchidée Sauvage table d´hotes

Relaxen in onze spa

Eindig uw vakantiedag door heerlijk te ontspannen in onze spa. Wij stellen onze spa ter beschikken zodat u onder het genot van een glaasje drinken kunt genieten van de prachtige omgeving.

L'Orchidée Sauvage Spa

Maak een reservering

  Uw gegevens:
  Reisgezelschap:


  Uw voorkeuren:


  Extra opties:
  Extra bed (€25,- per nacht)Babybedje (€10,- per nacht)Table d’hôtes (€27,50 per maaltijd per persoon)**  Wij vragen een aanbetaling van maximaal 25%. Te voldoen per bank. Uw boeking is pas definitief na ontvangst van onze bevestiging. Tot 30 dagen voor de gewenste aankomstdatum kunt u uw reservering annuleren. U ontvangt dan binnen drie werkdagen een bevestiging, en uw eventuele aanbetaling wordt teruggestort minus 10% annuleringskosten over de totale prijs. Bij annulering in de laatste 30 dagen voor de gewenste aankomstdatum bent u de gehele prijs verschuldigd.

  * Wij kunnen geen garantie geven dat de door u geselecteerde kamer ook daadwerkelijk beschikbaar is. Uiteraard bieden wij u graag een alternatief. Iedere kamer heeft zijn eigen charme en karakter.
  ** Op zondag zal de tables d’hôtes bestaan uit een heerlijke borrelplank incl. soep, stokbrood en smaakvolle tapas hapjes voor 20,- euro p.p.

   Uw gegevens:
    

   Reisgezelschap:


    

   Uw voorkeuren:


   Extra opties:
   Extra bed (€25,- per nacht)Babybedje (€10,- per nacht)Table d’hôtes (€27,50 per maaltijd per persoon)**   Wij vragen een aanbetaling van maximaal 25%. Te voldoen per bank. Uw boeking is pas definitief na ontvangst van onze bevestiging. Tot 30 dagen voor de gewenste aankomstdatum kunt u uw reservering annuleren. U ontvangt dan binnen drie werkdagen een bevestiging, en uw eventuele aanbetaling wordt teruggestort minus 10% annuleringskosten over de totale prijs. Bij annulering in de laatste 30 dagen voor de gewenste aankomstdatum bent u de gehele prijs verschuldigd.

   * Wij kunnen geen garantie geven dat de door u geselecteerde kamer ook daadwerkelijk beschikbaar is. Uiteraard bieden wij u graag een alternatief. Iedere kamer heeft zijn eigen charme en karakter.

   l-orchidee-sauvage-logo-wit

   10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
   Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
   info@lorchideesauvage.nl