Romantique

In onze kamer Romantique komt u helemaal tot rust na een heerlijke dag in de vrije natuur. Na een mooie wandel- of fietstocht is het tijd voor ontspanning en rust. U zult heerlijk slapen door de verduisterende velours gordijnen en warme kleuren. Leuk weetje: kamer Romantique was vroeger een bediendenkamer, maar vandaag de dag leggen wij u hier in de watten.

 • L'Orchidée Sauvage Romantique
 • L'Orchidée Sauvage Romantique
 • L'Orchidée Sauvage Romantique badkamer
 • L'Orchidée Sauvage uitzicht
 • L'Orchidée Sauvage eetkamer ontbijt
 • L'Orchidée Sauvage veranda

Table d’hôtes

Maak uw verblijf compleet en schuif aan voor een heerlijke maaltijd! Wij serveren een 4-gangen menu (incl. een glaasje wijn en kopje koffie/thee) voor €27,50 per maaltijd p.p. (Let op: Op zondag zal de tables d’hôtes bestaan uit een heerlijke borrelplank incl. soep, stokbrood en smaakvolle tapas hapjes voor €20,- p.p.) Afhankelijk van het seizoen serveren wij het menu in de eetkamer of buiten op onze gezellige veranda. Wanneer u wenst mee te eten met de tables d’hôtes dient u dit van tevoren te reserveren, zodat wij rekening kunnen houden met de inkopen. Met speciale (dieet)wensen zal zo veel mogelijk rekening worden gehouden, mits van tevoren gemeld.

L'Orchidée Sauvage table d´hotes

Relaxen in onze spa

Eindig uw vakantiedag door heerlijk te ontspannen in onze spa. Wij stellen onze spa ter beschikking zodat u onder het genot van een glaasje drinken kunt genieten van de prachtige omgeving.

L'Orchidée Sauvage Spa

Maak een reservering

  Uw gegevens:
  Reisgezelschap:


  Uw voorkeuren:


  Extra opties:
  Extra bed (€27,50 per nacht)Babybedje (€15,- per nacht)Table d’hôtes (€27,50 per maaltijd per persoon)**  Wij vragen een aanbetaling van maximaal 25%. Te voldoen per bank. Uw boeking is pas definitief na ontvangst van onze bevestiging. Tot 30 dagen voor de gewenste aankomstdatum kunt u uw reservering annuleren. U ontvangt dan binnen drie werkdagen een bevestiging, en uw eventuele aanbetaling wordt teruggestort minus 10% annuleringskosten over de totale prijs. Bij annulering in de laatste 30 dagen voor de gewenste aankomstdatum bent u de gehele prijs verschuldigd.

  * Wij kunnen geen garantie geven dat de door u geselecteerde kamer ook daadwerkelijk beschikbaar is. Uiteraard bieden wij u graag een alternatief. Iedere kamer heeft zijn eigen charme en karakter.
  ** Op zondag zal de tables d’hôtes bestaan uit een heerlijke borrelplank incl. soep, stokbrood en smaakvolle tapas hapjes voor 20,- euro p.p.

   Uw gegevens:
    

   Reisgezelschap:


    

   Uw voorkeuren:


   Extra opties:
   Extra bed (€27,50 per nacht)Babybedje (€15,- per nacht)Table d’hôtes (€27,50 per maaltijd per persoon)**   Wij vragen een aanbetaling van maximaal 25%. Te voldoen per bank. Uw boeking is pas definitief na ontvangst van onze bevestiging. Tot 30 dagen voor de gewenste aankomstdatum kunt u uw reservering annuleren. U ontvangt dan binnen drie werkdagen een bevestiging, en uw eventuele aanbetaling wordt teruggestort minus 10% annuleringskosten over de totale prijs. Bij annulering in de laatste 30 dagen voor de gewenste aankomstdatum bent u de gehele prijs verschuldigd.

   * Wij kunnen geen garantie geven dat de door u geselecteerde kamer ook daadwerkelijk beschikbaar is. Uiteraard bieden wij u graag een alternatief. Iedere kamer heeft zijn eigen charme en karakter.

   l-orchidee-sauvage-logo-wit

   10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
   Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
   info@lorchideesauvage.nl