Privacyverklaring

  • Chambres d’hôtes L’Orchidée Sauvage respecteert en beschermt de privacy van de gebruikers van de website www.lorchideesauvage.nl. Alle persoonsgegevens die wij ontvangen zullen vertrouwelijk worden behandeld. Wanneer je onze website bezoekt, verzamelen wij verschillende gegevens waarmee wij jou een optimale dienstverlening willen bieden. Realiseer je dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het privacy beleid van andere sites waarmee wij samenwerken.
  • Door gebruik te maken van deze website geef jij aan het privacy beleid te accepteren. We willen je erop wijzen dat deze privacyverklaring van tijd tot tijd kan wijzigen, dus bezoek deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van updates.
  • Als persoonsgegevens verzamelen wij je voor en achternaam plus je emailadres. Daarnaast informatie over jouw verblijf, te denken aan; datum van aankomst en vertrek, kamervoorkeur en dieetwensen/speciale verzoeken.
  • Wij gebruiken jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
    1. Voltooien en/of verwerken van de reservering
    2. Verzenden van onze nieuwsbrief
    3. Contact opnemen met je om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
    4. Analytische doeleinden: verbeteren van onze service
  • Wij verstrekken uitsluitend jouw gegevens aan derden als dit wettelijk nodig is.
  • Ten behoeve van een juiste verwerking van de reservering is het in sommige gevallen noodzakelijk om de reserveringsgegevens aan onze partners door te geven. Zoals Booking.com, Chambres d’Hôtes Wijzer, Chambresdhoteszoeken, Op reis in Frankrijk, Gites.
  • Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Google heeft geen toestemming verkregen deze informatie te gebruiken voor andere Google-diensten en de IP-adressen worden geanonimiseerd.
  • Bewaren van Persoonsgegevens; wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Voor bijvoorbeeld de nieuwsbrief of Google Analytics. Wij bewaren ze op basis van deze privacyverklaring.
  • Je hebt altijd het recht om de persoonsgegevens die wij van je hebben in te zien.
  • Je kunt ook contact met ons opnemen als je van mening bent dat de persoonsgegevens die wij van je hebben onjuist zijn, als je denkt dat wij niet langer het recht hebben om jouw persoonsgegevens te gebruiken of als er andere vragen zijn over deze Privacyverklaring of de manier waarop jouw persoonsgegevens worden gebruikt. Stuur ons een e-mail of brief via de onderstaande contactgegevens. Wij zullen jouw verzoek behandelen in overeenstemming met de van toepassing zijnde wet voor bescherming persoonsgegevens. Je kunt ook contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens of Gegevensbeschermingsautoriteit met vragen en klachten.
  • Wij nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Onze website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Daarnaast is onze computer beveiligd met beveiligingssoftware.
  • Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van jouw gegevens neem dan contact met ons op.

L’Orchidée Sauvage
10, ancienne route d’Apremont
55300 Ailly sur Meuse
Telefoon 0031-6-51720846
info@lorchideesauvage.nl

COVID-19 info | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

l-orchidee-sauvage-logo-wit

10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
info@lorchideesauvage.nl