Even voorstellen

In 2005 zijn wij verliefd geworden op de schitterende omgeving van Ailly-sur-Meuse. Deze plek, waar we al jarenlang een vakantiehuisje hebben, voelt voor ons als thuiskomen.

De prachtige omgeving wisselt met de seizoenen mee; de geuren en kleuren, de wilde orchideeën, de struiken en bomen, de vergezichten over de landerijen en de prachtige ondergaande zon die weerkaatst in de Maas.

Toen in 2018 een voormalige boerderij uit 1922 te koop kwam te staan, konden we ons geluk niet op: dit maakte het mogelijk om in ‘ons’ lieve kleine dorp te wonen en werken. Een droom werd werkelijkheid!

Met liefde hebben wij deze boerderij omgetoverd tot een warme chambre d’hôtes. Wees welkom en geniet van alles wat L’Orchidée Sauvage te bieden heeft.

Á bientôt!

Lucie & Gerrit

  • L'orchidee sauvauge keuken

In de media

L’Orchidée Sauvage is bekroond tot ‘een van de leukste chambres d’hôtes in Noordoost-Frankrijk’ en is inmiddels verschillende keren in de media verschenen:

En Route
Magazine nr. 163

In deze 2-pagina tellende reportage in En Route magazine vindt u leuke tips voor de omgeving en een mooie vermelding voor onze chambres d’hôtes.

En Route
Magazine nr. 162

Wat een eer! L’Orchidée Sauvage is bekroond tot een van de leukste chambres d’hôtes in Noordoost-Frankrijk in En Route magazine nummer 162.

l-orchidee-sauvage-logo-wit

10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
info@lorchideesauvage.nl