Maasroute

L’Orchidée Sauvage ligt aan de internationale Maasroute. Een bijzondere  fietservaring: langs de rivier de Maas van Maastricht, de oudste stad van Nederland naar het Franse plaatsje Langres. Door zeer uiteenlopende landschappen, en langs veel bijzondere plekken. Een heerlijk vlakke route met soms een korte helling. De rivieren Donau, Rijn en Loire gingen de Maas al voor, en zijn ondertussen zeer geliefd bij vele fietsers.

De Internationale Maasroute is een bewegwijzerde fietsroute van monding tot aan de bron van de Maas. De totale lengte is 930 km. In de fietsgids, ‘De Internationale Maas route‘ van Paul Benjaminse, wordt het traject beschreven tussen Maastricht en de bron bij Langres van in totaal 620 km. Om het mogelijk te maken ook kortere en langere reizen te maken, die aansluiten op spoorverbindingen terug naar huis, zijn meerdere varianten toegevoegd. De gids bevat een beschrijving en alle overnachtingsmogelijkheden onderweg.

L’Orchidée Sauvage ligt ideaal gelegen, direct aan de Maasroute en op een kruispunt. Hier moet je een keuze maken: of je fietst een heuvel met een stijgingspercentage van 13% op of je fiets er om heen.

In onze ruime schuur bieden wij de mogelijkheid tot kleine reparaties, het oppompen van uw banden of voor het opladen van uw elektrische fiets.

L’Orchidée Sauvage; een mooi moment om uit te rusten, lekker te eten en te slapen in een fijne boxspring.

L'Orchidée Sauvage Chambre d'Hôtes Maasroute

Parc Naturel de Lorraine

L’Orchidée Sauvage is gelegen in het unieke stuk natuur ‘Parc Naturel de Lorraine’, tussen de plaatsen Metz, Nancy en Verdun. Deze  authentieke bestemming barst van indrukwekkende bezienswaardigheden op het gebied van historie, natuur en cultuur. Bossen, rivieren, waterplassen, boomgaarden en weilanden en erfgoed; deze streek biedt voor ieder wat wils. Het grote meer, Lac de Madine, is een geliefd recreatiegebied met stranden, (zeil)haventjes en een fietspad van 20 kilometer rond de oevers.

15 min vanaf L’Orchidée Sauvage

Table d’hôtes

Maak uw verblijf compleet en schuif aan voor een heerlijke maaltijd! Wij serveren een smakelijk 4-gangen menu (inclusief een glaasje wijn en kopje koffie/thee) in een huiselijke omgeving. Afhankelijk van het seizoen serveren wij het menu in de eetkamer of buiten op onze gezellige veranda. Wanneer u wenst mee te eten met de tables d’hôtes, dient dit de dag van tevoren gereserveerd te worden zodat wij rekening kunnen houden met de inkopen. Met speciale (dieet)wensen zal zo mogelijk rekening worden gehouden, mits van tevoren gemeld.

L'Orchidée Sauvage table d'hôtes

Maak een reservering

  Uw gegevens:
  Reisgezelschap:


  Uw voorkeuren:


  Extra opties:
  Extra bed (€30,- per nacht)Babybedje (€15,- per nacht)Table d’hôtes (€32,50 per maaltijd per persoon)**  Wij vragen een aanbetaling van maximaal 25%. Te voldoen per bank. Uw boeking is pas definitief na ontvangst van onze bevestiging. Tot 30 dagen voor de gewenste aankomstdatum kunt u uw reservering annuleren. U ontvangt dan binnen drie werkdagen een bevestiging, en uw eventuele aanbetaling wordt teruggestort minus 10% annuleringskosten over de totale prijs. Bij annulering in de laatste 30 dagen voor de gewenste aankomstdatum bent u de gehele prijs verschuldigd.

   Uw gegevens:
    

   Reisgezelschap:


    

   Uw voorkeuren:


   Extra opties:
   Extra bed (€30,00 per nacht)Babybedje (€15,- per nacht)Table d’hôtes (€32,50 per maaltijd per persoon)**   Wij vragen een aanbetaling van maximaal 25%. Te voldoen per bank. Uw boeking is pas definitief na ontvangst van onze bevestiging. Tot 30 dagen voor de gewenste aankomstdatum kunt u uw reservering annuleren. U ontvangt dan binnen drie werkdagen een bevestiging, en uw eventuele aanbetaling wordt teruggestort minus 10% annuleringskosten over de totale prijs. Bij annulering in de laatste 30 dagen voor de gewenste aankomstdatum bent u de gehele prijs verschuldigd.

   l-orchidee-sauvage-logo-wit

   10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
   Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
   info@lorchideesauvage.nl