Arrangement la vie est belle

Een kijkje nemen in het Franse leven bij L’Orchidée Sauvage!

L'Orchidée Sauvage lelijke eend La vie est belle

La vie est belle

Een kijkje nemen in de Franse keuken? Even genieten van de Franse omgeving en cultuur? Bij L’orchidée Sauvage is dit mogelijk! Wij bieden u een volledig verzorgd arrangement aan waarbij wij u dat inkijkje in het rijke leven in Frankrijk geven. Wij laten u kennis maken met de Franse wijnen, de heerlijke Franse gerechtjes en laten u de prachtige omgeving van de Maas zien.

Dit arrangement bestaat uit drie overnachtingen in een kamer naar keuze. Tijdens dit verblijf verzorgen wij iedere ochtend het ontbijt en krijgt u op aanvraag geheel vrijblijvend een ‘planche grande’. Deze ‘planche grande’ is voorzien van allerlei lekkernijen onder andere uit de streek Lorraine en kunt u vanaf 19:00 op elke plek in en om de Chambre d’Hôtes nuttigen. Op de overige twee dagen kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de Table d’Hôtes, deze is apart bij te boeken. Op de dag van aankomst staan wij vanaf 16:00 voor u klaar met een heerlijke aperitief en wat lekkers.

De prijs van dit arrangement is op aanvraag en o.b.v. twee personen per kamer en dit arrangement betreft drie nachten. U kunt tijdens uw verblijf gebruik maken van de Table d’Hôtes, deze is apart bij te boeken voor €32,50 per persoon. Dit arrangement wordt u aangeboden buiten het hoogseizoen m.u.v. erkende feestdagen en schoolvakanties.

 

*Het aanbod is afhankelijk van de voorafgaande reserveringen

*Bij het arrangement worden de genuttigde dranken in rekening gebracht

*Vooraf aangeven of u gebruik wil maken van een ‘planche grande’ of Table d’Hôtes

*U kunt uw verblijf met één dag verlengen maar is afhankelijk van de beschikbaarheid

L'Orchidée Sauvage Chambre d'Hôtes Maasroute
l-orchidee-sauvage-logo-wit

10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
info@lorchideesauvage.nl