Onze kamers

Iedere chambre d’hôtes (18 tot 25 m2) is voorzien van een privé badkamer met douche, toilet, wastafel, een gezellig zitje met gratis koffie- en theefaciliteiten en comfortabele boxsprings. U beschikt over handdoeken, douchegel en een föhn en kunt kosteloos gebruik maken van wifi.

2-Persoonskamer per nacht (incl. ontbijt) €82,50
1-Persoonskamer per nacht (incl. ontbijt) €67,50

L'Orchidée Sauvage kamers La Fraicheur

La fraicheur

La fraicheur is onze grote (familie)kamer. De bank is gemakkelijk om te toveren tot een 2-persoonsbed zodat u hier comfortabel met uw gezin of vrienden kunt overnachten. De kamer is gelegen aan de tuinkant, dit betekent een prachtig vrij uitzicht over de groene heuvels. Zodra u de deuren van het Franse balkon openslaat ruikt u de verse bloemen en waant u zich in de vrije natuur.

L'Orchidée Sauvage Se Reposer

Se reposer

Se reposer is een stijlvolle kamer aan de zijkant van het huis. De hoge ramen geven u een prachtig zicht op de uitlopers van de rivier de Maas.
De zachte pasteltinten in combinatie met de kiezelkleurige gordijnen zorgen voor een dromerige, knusse sfeer.
Het is een perfecte plek om een ​​glaasje lokale wijn bij te komen van uw fiets- of wandeltocht.
Santé!

L'orchidee sauvauge Magique

Magique

Magique is een comfortabele ruime kamer met een kleine hal. Het grote raam met romantisch Frans balkonnetje zorgt voor een prachtig uitzicht op onze gezellige tuin en de uitlopers van de Maas. Magique is gelegen aan de achterzijde van L’Orchidée Sauvage. Wat zult u heerlijk slapen; het is hier muisstil en aardedonker. De kamer biedt genoeg ruimte om eventueel een bed bij te plaatsen.

L'orchidee sauvauge Tres Chique

Très chic

Onze kleinste kamer Très chic heeft openslaande deuren met een romantisch Frans balkonnetje aan de straatkant. Er komt nauwelijks verkeer door de straat en lichtvervuiling is hier uit den boze; rust en stilte is in Très chic 100% gegarandeerd. De warme velours gordijnen geven deze knusse kamer een luxueus uiterlijk. De perfecte atmosfeer voor een relaxte namiddag.

L'Orchidée Sauvage Romantique

Romantique

In onze kamer Romantique komt u helemaal tot rust na een heerlijke dag in de vrije natuur. Na een mooie wandel- of fietstocht is het tijd voor ontspanning en rust. U zult heerlijk slapen door de verduisterende velours gordijnen en warme kleuren. Leuk weetje: kamer Romantique was vroeger een bediendenkamer, maar vandaag de dag leggen wíj u hier in de watten.

Table d’hôtes

Maak uw verblijf compleet en schuif aan voor een heerlijke maaltijd! Een table d’hôtes gaat uit van het principe: gezellig mee-eten met de gastheer/vrouw. Eventueel samen met de andere gasten. Wij serveren een 4-gangen menu (incl. een glaasje wijn en kopje koffie/thee) voor €32,50 per maaltijd p.p. (Op zondag zal de tables d’hôtes bestaan uit een heerlijke borrelplank incl. soep, stokbrood en smaakvolle tapas hapjes voor €27,50 p.p.) Afhankelijk van het seizoen serveren wij dit in de eetkamer of buiten op onze gezellige veranda. Wanneer u wenst mee te eten met de tables d’hôtes dient u dit van tevoren te reserveren, zodat wij rekening kunnen houden met de inkopen.

(Gezien het formaat van onze keuken en de verkrijgbaarheid van bepaalde producten kunnen we in beperkte mate rekening houden met voedselallergieën, dieetwensen of andere eetgewoonten. Vraag naar de mogelijkheden.)

L'Orchidée Sauvage diner

Totale ontspanning in de spa

Laat u in de watten leggen en kom écht tot rust in onze heerlijke spa. Hier kunt u, onder het genot van een drankje, genieten van het uitzicht op de prachtige omgeving.

L'Orchidée Sauvage Spa

Maak een reservering

  Uw gegevens:
  Reisgezelschap:


  Uw voorkeuren:


  Extra opties:
  Extra bed (€30,- per nacht)Babybedje (€15,- per nacht)Table d’hôtes (€32,50 per maaltijd per persoon)**  Wij vragen een aanbetaling van maximaal 25%. Te voldoen per bank. Uw boeking is pas definitief na ontvangst van onze bevestiging. Het resterende bedrag dient u ter plekke contant of per overboeking te voldoen. Tot 30 dagen voor de gewenste aankomstdatum kunt u uw reservering annuleren. U ontvangt dan binnen drie werkdagen een bevestiging, en uw eventuele aanbetaling wordt teruggestort minus 10% annuleringskosten over de totale prijs. Bij annulering in de laatste 30 dagen voor de gewenste aankomstdatum bent u de gehele prijs verschuldigd.

  * Wij kunnen geen garantie geven dat de door u geselecteerde kamer ook daadwerkelijk beschikbaar is. Uiteraard bieden wij u graag een alternatief. Iedere kamer heeft zijn eigen charme en karakter.
  ** Op zondag zal de tables d’hôtes bestaan uit een heerlijke borrelplank incl. soep, stokbrood en smaakvolle tapas hapjes voor 25,- euro p.p.

   Uw gegevens:
    

   Reisgezelschap:


    

   Uw voorkeuren:


   Extra opties:
   Extra bed (€30,00 per nacht)Babybedje (€15,- per nacht)Table d’hôtes (€32,50 per maaltijd per persoon)**   Wij vragen een aanbetaling van maximaal 25%. Te voldoen per bank. Uw boeking is pas definitief na ontvangst van onze bevestiging. Het resterende bedrag dient u ter plekke contant of per overboeking te voldoen. Tot 30 dagen voor de gewenste aankomstdatum kunt u uw reservering annuleren. U ontvangt dan binnen drie werkdagen een bevestiging, en uw eventuele aanbetaling wordt teruggestort minus 10% annuleringskosten over de totale prijs. Bij annulering in de laatste 30 dagen voor de gewenste aankomstdatum bent u de gehele prijs verschuldigd.

   * Wij kunnen geen garantie geven dat de door u geselecteerde kamer ook daadwerkelijk beschikbaar is. Uiteraard bieden wij u graag een alternatief. Iedere kamer heeft zijn eigen charme en karakter.
   ** Op zondag zal de tables d’hôtes bestaan uit een heerlijke borrelplank incl. soep, stokbrood en smaakvolle tapas hapjes voor 25,- euro p.p.

   L'Orchidée Sauvage handdoeken
   l-orchidee-sauvage-logo-wit

   10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
   Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
   info@lorchideesauvage.nl