Maak een reservering

Bienvenue

In het hart van het groene heuvellandschap van de Lorraine, gelegen aan de rustieke rivier de Maas (Meuse), vindt u L’Orchidée Sauvage. Deze voormalige boerderij uit 1922 is omgebouwd tot vijf sfeervolle chambres d’hôtes. Het kleinschalige karakter en de huiselijke gezelligheid maken L’Orchidée Sauvage dé plek in de Lorraine waar u kunt ontspannen en genieten van het weidse heuvellandschap.

In het nieuws

Voorbeeld verslag workshop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur fringilla velit quis odio commodo, eget hendrerit ex laoreet. Sed a laoreet ante, nec sagittis arcu. Integer quis laoreet…

Wonen Landelijke Stijl

Magazine Wonen Landelijke Stijl heeft een 5 pagina tellend item over L’Orchidée Sauvage geschreven. Hoe we ooit zijn begonnen en over de gedachte achter onze Chambre d’Hotes…

Voorbeeld fietsevenement

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur fringilla velit quis odio commodo, eget hendrerit ex laoreet. Sed a laoreet ante, nec sagittis arcu. Integer quis laoreet…

Cadeaubon

Is er iemand die jij altijd kan wakker maken voor een wijntje in de Franse zon? Verras hem of haar dan met deze fijne cadeaubon.

U  kunt zelf de waarde van de cadeaubon bepalen. Stuur een mailtje naar info@lorchideesauvage.nl en wij zorgen voor de rest.

cadeaubon gift

Activiteiten

Het gevarieerde landschap en het milde klimaat maken de Lorraine een fantastische bestemming voor een actieve vakantie. Zodra u de deur van L’Orchidée Sauvage uitstapt bevindt u zich aan diverse fiets- en wandelroutes voor alle soorten kuiten en wensen.

Zin in een duik? De Maas (Meuse) bevindt zich op steenworp afstand. Dit is tevens de visstek bij uitstek. Maar ook op het Lac de Madine zijn diverse watersportmogelijkheden.

Gravelbiken, mountainbiken en wielrennen

Volg een workshop,
ga wandelen of watersporten

Table d'hotes, Spa of E-bikes
bij te boeken

Onze
Kamers

Iedere chambre d’hôtes is voorzien van een privé badkamer, een gezellig zitje met gratis koffie- en theefaciliteiten en comfortable boxsprings.

Ontdek
Lorraine

Een authentieke bestemming die barst van indrukwekkende bezienswaardigheden op het gebied van historie, natuur en cultuur.

Even
Voorstellen

In 2005 zijn wij verliefd geworden op de schitterende omgeving van Ailly-sur-Meuse. Deze plek voelt voor ons als thuiskomen.

Volg ons

l-orchidee-sauvage-logo-wit

10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
info@lorchideesauvage.nl