Wielrennen in de Lorraine

De glooiende wegen van de Lorraine zijn uitermate geschikt voor gevarieerde tochten op de racefiets. Wij hebben meer dan 50 routes variërend van 50 tot 170 km in het landschap van de Lorraine, maar maken uiteraard graag iets wat op uw wensen aansluit. Wij hebben alles in huis om een (groeps) fietsvakantie (lang of kort) tot een succes te maken. Vraag naar de mogelijkheden en fietskaarten.

– Populaire routes voor de Racefiets-

Le petit challenge

45 Km – 500 hoogtemeters

Een korte, maar uitdagende ronde door de prachtige omgeving dichtbij L’Orchidée Sauvage. Over de glooiende weg passeert u een paar korte klimmetjes die een prachtig uitzicht over de Lorraine bieden. Onderweg passeert u het Amerikaanse monument Butte de Montsec, ter nagedachtenis aan de eerste wereldoorlog, dat op een bergtop ligt.

l-orchidee-sauvage-racefiets-lorraine-route-klein
L'Orchidée Sauvage Butte de Montsec
L'Orchidée Sauvage omgeving

Un peu plus de challenge

80 Km – 1000 hoogtemeters

Op deze middelzware route langs de hoogste cols uit de omgeving rijdt je 1000 hoogtemeters bij elkaar. U passeert Saint Mihiel, klimt naar prachtige vergezichten en langs het recreatiemeer Lac de Madine. Wellicht even stoppen voor een verfrissende duik?

l-orchidee-sauvage-racefiets-lorraine-route-medium

Le Grand Tour

100 Km – 1100 hoogtemeters

Zin om wat kilometers te maken en het nodige klimwerk te verrichten? Kort na de start passeert u Saint Mihiel en klimt direct de stijlste col van de omgeving op. Na een kort bezoek aan de Butte de Montsec volgt een mooie rit door het glooiende landschap van de Lorraine. Aan het einde volgt nog één klim, waarna er rustig afgedaald kan worden naar L’Orchidee Sauvage.

l-orchidee-sauvage-racefiets-lorraine-route-groot
L'Orchidée Sauvage fietsvakantie
L'Orchidée Sauvage omgeving

Le Plus Grand Tour

145 Km – 1600 hoogtemeters

Voor de échte kilometervreters hebben we een leuke uitdaging met daarin alle mooie klimmetjes uit de omgeving en een bezoek aan de Moezel om de voeten in af te laten koelen. Een prachtige rit met genoeg hoogtemeters en al het moois wat de Lorraine te bieden heeft. Alleen voor getrainde fietsers!

l-orchidee-sauvage-racefiets-lorraine-route-groter

Volg ons

l-orchidee-sauvage-logo-wit

10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
info@lorchideesauvage.nl