Mountainbiken in de Lorraine

Op zoek naar een actieve mountainbike vakantie in de Lorraine? Wij hebben tal van mooie MTB-routes voor u klaarliggen. Wij helpen u  graag bij het plannen van uw volgende avontuur. Blader door ons uitgebreide routeboek of laat ons de mooiste routes samenstellen, geheel naar eigen wens.

Populaire MTB-routes

Gerrit is een echte ervaringsdeskundige. Hij kent de wegen en paden in de omgeving op zijn duimpje. Hij heeft zowel op de mountainbike als de racefiets vele routes gereden. Daarnaast hebben wij door de jaren heen een goede band opgebouwd met de lokale MTB-vereniging. We mogen dan ook gebruik maken van de door hun uitgezette routes, deze liggen u voor klaar. Vele gasten zijn u voorgegaan en hebben genoten van de uitdagende mountainbike omgeving. Wij laten u graag kennis maken met de populairste en mooiste MBT-routes in de omgeving.

lorraine-mountainbike

Voor groepen tot 12 personen

Een uitdagende fietsomgeving, een goed bed, heerlijke maaltijden en een gastheer en -vrouw die de omgeving op hun duimpje kennen? Dan ben je bij L’Orchidée Sauvage aan het goede adres. Wij bieden ruimte aan een exclusief gezelschap tot maximaal 12 personen. Ben je een grote familie? Een select groepje fietsers van een fietsvereniging? Of wil je samen met je fietsvrienden de Lorraine ontdekken? Wij ontvangen jullie graag.

gravelbiken-lorraine-loopgraven

Voor ieder wat wils

Of u nou net begonnen bent met mountainbiken of een doorgewinterde MTB-er bent, de omgeving van L’Orchidée Sauvage biedt voor elk niveau wat wils. U kunt gebruik maken van de MTB-routes uit onze mappen of kiezen voor een route op maat. Laat ons uw wensen weten en we denken met u mee. De omgeving kent voor ons geen geheimen, we verrassen u graag.

l-orchidee-sauvage-logo-wit

10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
info@lorchideesauvage.nl