Mountainbike in de Lorraine

Op zoek naar een actieve mtb vakantie in de Lorraine? Dan hebben wij tal van routes klaar liggen. Wij helpen je graag bij het plannen van je volgende avontuur. Blader door ons uitgebreide routeboek of laat ons de mooiste mountainbikeroutes voor je samenstellen.

Lokale kennis

Sinds wij in de Lorraine komen fiets Gerrit op alle wegen en paden. Op zowel de mountainbike als de racefiets. Door de jaren heen hebben wij een goede band opgebouwd met de lokale MTB vereniging en mogen we gebruik maken van hun de door hun uitgezette routes.

Al vele gasten zijn je voorgegaan en hebben genoten van de uitdagende omgeving. De Lorraine heeft ieder wat te bieden!

mountainbike-lorraine

Ideaal voor (exclusive) groepen

Ben je op zoek naar een accomodatie voor 100 personen, dan verwijzen we je graag naar een groot en onpersoonlijk hotel. Op zoek naar iets exclusiefs, een goed bed, een dito maaltijd en mensen die de omgeving tot op hun duimpje kennen? Dan ben je aan het goede adres. Wij bieden ruimte aan een exclusief gezelschap tot maximaal 12 personen. Ben je een grote familie? Een select groepje fietsers van een fietsvereniging? Dan ben je aan het juiste adres.

Laat een bericht achter om samen de mogelijkheden te bespreken.

gravelbiken-lorraine-loopgraven

Genoeg te ontdekken

In samenwerkin met de lokale mountainbike vereniging hebben wij een ruim aanbod met uitdagende mountainbike routes voor je klaarliggen. Of je nou net bent begonnen of doorgewinterde MTB-er bent, de omgeving biedt voor elk niveau wat wils. Wij hebben alles in huis om een (groeps) fietsvakantie (lang of kort) tot een succes te maken.

Route op maat? Ook dat is mogelijk! Laat ons je wensen weten en we denken met je mee. Deze omgeving kent voor ons geen geheimen.

l-orchidee-sauvage-logo-wit

10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
info@lorchideesauvage.nl