Gravelbiken in de Lorraine

De Lorraine is een voor velen onbekend natuurgebied in het noorden van Frankrijk. Als u het gebied zou kennen, dan zou u er niet zomaar aan voorbij rijden. Tenminste, als u van gravel, rust en natuur houdt. Wij hebben alles in huis om een (groeps)fietsvakantie in dit prachtige gravelgebied tot een succes te maken.

Compleet verzorgde gravelweekenden

Houdt u van een sportieve uitdaging? Duikt u graag de natuur in om de mooiste en meest uitdagende paden te ontdekken? Dan is een gravelweekend in de Lorraine u op het lijf geschreven. In de ‘achtertuin’ van L’Orchidée Sauvage vindt u een waar gravelparadijs met honderden kilometers aan gravelpaden. Lees meer over onze gravelweekenden onder begeleiding van professional Martine Hofstede van gravelritten.nl.

Voor groepen tot 12 personen

Een uitdagende fietsomgeving, een goed bed, heerlijke maaltijden en een gastheer en -vrouw die de omgeving op hun duimpje kennen? Dan ben je bij L’Orchidée Sauvage aan het goede adres. Wij bieden ruimte aan een exclusief gezelschap tot maximaal 12 personen. Ben je een grote familie? Een select groepje fietsers van een fietsvereniging? Of wil je samen met je fietsvrienden de Lorraine ontdekken? Wij ontvangen jullie graag.

gravelbiken-lorraine-loopgraven

Genoeg te ontdekken

Wij werken samen met ervaren gravelfietsers zoals Christiaan Warger (gravelrides.cc), Martine Hofstede (gravelritten.nl) en Joost Gremmen (Gravelgremmen). Dit heeft ervoor gezorgd dat wij een ruim aanbod aan uitdagende gravelroutes voor u hebben klaarliggen. Of u nou net bent begonnen of doorgewinterde gravelrider bent, de omgeving biedt voor elk niveau wat wils. Liever een route op maat? Wij denken graag met u mee.

l-orchidee-sauvage-logo-wit

10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
info@lorchideesauvage.nl