Gravelbiken in de Lorraine

De Lorraine is een voor velen onbekend regionaal natuurpark in het noorden van Frankrijk. Als u het gebied zou kennen, dan zou u er niet zomaar aan voorbij rijden. Tenminste, als u van gravel, rust en natuur houdt. Dat vind u hier namelijk in overvloed. En dat geldt ook voor de vele indrukwekkende herinneringen aan de Eerste Wereldoorlog. Wij hebben alles in huis om een (groeps) fietsvakantie (lang of kort) tot een succes te maken. Vraag naar de mogelijkheden en fietskaarten.

Gravelrides.cc op bezoek

Christiaan Warger heeft drie dagen de Lorraine per gravelbike ontdekt. Waaronder een route langs diverse kunstobjecten, niet iets wat u iedere dag doet en wat een extra dimensie geeft aan de gravelride. Zijn meest indrukwekkende gravelrit die hij ooit heeft gemaakt voerde hem langs de loopgraven van de Eerste Wereldoorlog. Onwerkelijk als je daar in je wielershirt tussen de restanten van een bunker staat. Zeker als je beseft dat alle diepe kuilen om je heen zijn veroorzaakt door de vele granaten die hier zijn ontploft. De Slag om Verdun was niet voor niets het symbool van zinloos bloedvergieten en nog altijd vind je daarvan het levendige bewijs in dit gebied.

Bekijk alle routes op Gravelrides.cc of neem contact op voor meer informatie.

L'Orchidée Sauvage gravelbike WO1
cropped-logo-gravel-experience-viekant

Gravelexperience | 28 t/m 31 okt

In samenwerking met Gravelritten.nl organiseren wij de GravelExperience. Onder toeziend oog van Martine Hofstede (van Gravelritten.nl) worden er 3 uitdagende routes gereden en worden er 2 hands-on workshops gegeven.

gravelbiken-lorraine-loopgraven

Genoeg te ontdekken

Wij werken samen met zeer ervaren gravel fietsers, zoals Christiaan Warger (van gravelrides.cc), Martine Hofstede (van gravelritten.nl) en Joost Gremmen (van Gravelgremmen). Dit heeft ervoor gezorgd dat wij een ruim aanbod aan uitdagende gravelroutes voor je hebben klaarliggen. Of je nou net bent begonnen of doorgewinterde gravelrider bent, de omgeving biedt voor elk niveau wat wils. Wij hebben alles in huis om een (groeps) fietsvakantie (lang of kort) tot een succes te maken.

Route op maat? Ook dat is mogelijk! Laat ons je wensen weten en we denken met je mee. Deze omgeving kent voor ons geen geheimen.

l-orchidee-sauvage-logo-wit

10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
info@lorchideesauvage.nl