Fietsen in de Lorraine

De wegen van de Lorraine, met haar gevarieerde terrein, lenen zich perfect voor fietstochten. Op de tourfiets, racefiets, mtb of gravelbike. In de omgeving vindt u vele routes die ieder wat te bieden heeft. Wij hebben alles in huis om een (groeps) fietsvakantie (lang of kort) tot een succes te maken. Vraag naar de mogelijkheden en fietskaarten.

– Gravel in de Lorraine –

Gravelrides.cc op bezoek

De Lorraine is een voor velen onbekend regionaal natuurpark in het noorden van Frankrijk. Als u het gebied zou kennen, dan zou u er niet zomaar aan voorbij rijden. Tenminste, als u van gravel, rust en natuur houdt. Dat vind u hier namelijk in overvloed. En dat geldt ook voor de vele indrukwekkende herinneringen aan de Eerste Wereldoorlog.

Bekijk alle routes op Gravelrides.cc of neem contact op voor meer informatie.

L'Orchidée Sauvage gravelbike WO1

– Populaire routes voor de Racefiets-

Le petit challenge

45 Km – 500 hoogtemeters

Een korte, maar uitdagende ronde door de prachtige omgeving dichtbij L’Orchidée Sauvage. Over de glooiende weg passeert u een paar korte klimmetjes die een prachtig uitzicht over de Lorraine bieden. Onderweg passeert u het monument Amerikaanse monument Butte de Montsec, ter nagedachtenis aan de eerste wereldoorlog, dat op een bergtop ligt.

l-orchidee-sauvage-racefiets-lorraine-route-klein
L'Orchidée Sauvage Butte de Montsec
L'Orchidée Sauvage omgeving

Un peu plus de challenge

80 Km – 1000 hoogtemeters

Op deze middelzware route langs de hoogste cols uit de omgeving rijdt je 1000 hoogtemeters bij elkaar. U passeert Saint Mihiel, klimt naar prachtige vergezichten en langs het recreatiemeer Lac de Madine. Wellicht even stoppen voor een verfrissende duik?

l-orchidee-sauvage-racefiets-lorraine-route-medium

Le Grand Tour

100 Km – 1100 hoogtemeters

Zin om wat kilometers te maken en het nodige klimwerk te verrichten? Kort na de start passeert u Saint Mihiel en klimt direct de stijlste col van de omgeving op. Na een kort bezoek aan de Butte de Montsec volgt een mooie rit door het glooiende landschap van de Lorraine. Aan het einde volgt nog één klim, waarna er rustig afgedaald kan worden naar L’Orchidee Sauvage.

l-orchidee-sauvage-racefiets-lorraine-route-groot
L'Orchidée Sauvage fietsvakantie
L'Orchidée Sauvage omgeving

Le Plus Grand Tour

145 Km – 1600 hoogtemeters

Voor de échte kilometervreters hebben we een leuke uitdaging met daarin alle mooie klimmetjes uit de omgeving en een bezoek aan de Moezel om de voeten in af te laten koelen. Een prachtige rit met genoeg hoogtemeters en al het moois wat de Lorraine te bieden heeft. Alleen voor getrainde fietsers!

l-orchidee-sauvage-racefiets-lorraine-route-groter
L'Orchidée Sauvage Chambre d'Hôtes Maasroute
l-orchidee-sauvage-logo-wit
l-orchidee-sauvage-logo-wit

10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
info@lorchideesauvage.nl