Fietsen in de Lorraine

De wegen van de Lorraine, met haar gevarieerde terrein, lenen zich perfect voor fietstochten. Op de tourfiets, racefiets, mtb of gravelbike. In de omgeving vindt u vele routes die ieder wat te bieden heeft. Wij hebben alles in huis om een (groeps) fietsvakantie (lang of kort) tot een succes te maken. Vraag naar de mogelijkheden en fietskaarten.

Onze ‘Grange’ biedt voldoende ruimte om uw fiets veilig te stallen of kleine reparaties aan te doen. We hebben een kleine voorraad aan banden, klein materiaal etc. Ook is het mogelijk om uw fiets af te spuiten en zijn uw kleren extreem vies of nat, is een wasje ook geen probleem.

Gravelbiken

Wielrennen

Mountainbiken

Elektrische fietsen
huren?

L’Orchidée Sauvage biedt de mogelijkheid tot het huren van elektrische fietsen. We laten u graag kennis maken met de Specialized e-bikes van Stappenbelt, dé specialist in fietsen en fietskleding voor de fietssport. De lage instap zorgt voor een e-bike die past bij iedereen. En hoe krachtiger u trapt, des te intenser de fiets ondersteunt. Ideaal voor deze heuvelachtige omgeving. Wij verhuren deze fietsen op aanvraag, informeer naar de mogelijkheden.

l-orchidee-sauvage-logo-wit

10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
info@lorchideesauvage.nl