Covid-19 informatie

Wat zijn wij ontzettend blij om u weer te mogen ontvangen! Om het ontvangen van gasten mogelijk te maken en houden, hebben we een aantal richtlijnen waar wij ons aan moeten houden. Wij laten ons ook niet weerhouden door de één meter afstandsregel en streven naar uw verblijf zo prettig mogelijk te maken.

Mocht u vanwege de Covid-19 uw reservering willen annuleren gelden de algemene voorwaarden.

Algemene hygiëne

Om de regels omtrent het coronavirus zo goed mogelijk na te leven hebben wij een aantal maatregelen getroffen.

In ieder vertrek binnen onze Chambre d’hôtes is er een mogelijkheid om uw handen te desinfecteren. Hierbij verzoeken wij u dan ook om bij binnenkomst direct uw handen te desinfecteren. Mocht informatiemateriaal zoals brochures, wandelkaarten en folders, vragen wij u om vooraf uw handen te desinfecteren.

Wij vragen u om de aankomst- en vertrektijden meer dan anders te respecteren. Dit vragen wij u zodat wij de mogelijkheid krijgen om het aantal gasten te verspreiden en de hygiëne te waarborgen. Dit geldt ook voor de afgesproken tijdstippen voor het ontbijt en diner.

Daarnaast vertrouwen wij erop dat u de algemene covid-19 regels in Frankrijk in acht zal nemen. Denk hierbij aan het houden van één meter afstand, het vermijden van handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog en het regelmatig wassen van de handen. Ook vragen wij u om enkel gebruik te maken van uw eigen sanitair.

Eten & Drinken

Om u in deze tijd te kunnen voorzien van een heerlijke Table d’Hôte of een lekker drankje, verzoeken wij u om algemene hygiëne regels in acht te nemen. Daarnaast zullen de maaltijden wellicht anders gepresenteerd worden dan u van ons gewend bent.

Tijdens het bereiden van de maaltijden zullen wij onszelf voorzien van de verplichte beschermingsmiddelen. Tevens zullen wij ook beschermingsmiddelen dragen bij het uitserveren van maaltijden.

Normaal gesproken streven wij er naar om met zijn allen te ontbijten. Wegens het coronavirus is dit niet mogelijk. Daarom vragen wij u om een dag van de voren uw wensen omtrent het ontbijt door te geven zodat wij voor u een passend ontbijt kunnen serveren. u kunt vervolgens met uw reisgenoten dit ontbijt nuttigen in de tuin, onder de veranda of in de eetkamer.

De Table d’Hôtes zal ook anders verzorgd worden dan dat u gewend bent. Normaal gesproken eten wij met zijn allen in de eetkamer of onder veranda en vinden wij het gezellig om hier bij aan te sluiten. Vanwege het coronavirus is het niet toegestaan om met de gasten mee te eten en kunnen wij de maaltijd niet presenteren in dekschalen. Wij zullen dan ook vooraf de borden opmaken en het eten uitserveren. Deze maaltijd mag u overigens wel met de andere gasten nuttigen. Hierbij geldt tevens wel een limiet dat wij zullen waarborgen.

 

 

 

Schoonmaak

Zoals u van ons gewend bent zullen wij ervoor zorgen dat de kamer bij aankomst geheel schoongemaakt is. Daarnaast zullen wij de kamer extra desinfecteren en zullen wij de ruimtes goed luchten.

Tijdens uw verblijf zullen wij uw kamer niet meer betreden. Dit houdt in dat wij van u verwachten dat u de hygiëne regels die zijn vastgesteld naleeft in uw kamer. Denk hierbij aan het voldoende luchten van de ruimtes en bij verlaten van de kamer uw handen te desinfecteren. Mocht u nieuwe handdoeken, wc-papier of andere artikelen nodig hebben dan zullen wij dit bij uw kamerdeur klaarleggen, schroom niet om hierom te vragen.

L'Orchidée Sauvage handdoeken
L'Orchidée Sauvage keuken brocante
l-orchidee-sauvage-logo-wit

10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
info@lorchideesauvage.nl