Arrangementen

L’Orchidée Sauvage biedt diverse sportieve, culturele en creatieve arrangementen en workshops. Wij vinden het een uitdaging om voor u een arrangement op maat samen te stellen, passend bij de samenstelling van het gezelschap of de gelegenheid van uw bezoek. Vraag naar de mogelijkheden.

Wandel- en fietsarrangement
‘Te voet of te fiets de Meuse door’

Maak afwisselende wandel- en/of fietstochten door de prachtige natuur van de Meuse en verblijf bij verschillende Chambres d’hôtes. Tussen de locaties zijn wandelroutes uitgezet, variërend van 16 tot 20 kilometer. Ook kunnen vanuit iedere locatie prachtige ‘losse’ tochten gemaakt worden. Dit arrangement kan naar eigen wens (o.b.v. beschikbaarheid) worden samengesteld. Bepaal zelf bij welke locaties u overnacht en hoe u de route inricht.

L'Orchidée Sauvage wandelarrangement
L'Orchidée Sauvage Chambre d'Hôtes e-bike Stappenbelt Specialized

Fietsarrangement

De wegen van de Lorraine, met haar gevarieerde terrein, lenen zich perfect voor fietstochten. In de omgeving vindt u vele routes. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een georganiseerde (dag) trip. Vraag naar de mogelijkheden en fietskaarten.

L’Orchidée Sauvage biedt de mogelijkheid tot het huren van elektrische fietsen. We laten u graag kennis maken met de Specialized e-bikes van Stappenbelt, dé specialist in fietsen en fietskleding voor de fietssport. De lage instap zorgen voor een e-bike die past bij iedereen. En hoe krachtiger u trapt, des te intenser de fiets ondersteunt. Wij verhuren deze fietsen op aanvraag, informeer naar de mogelijkheden.

Racefietsen, mtb of gravelbiken in de Lorraine

De wegen van de Lorraine, met haar gevarieerde terrein, lenen zich perfect voor fietstochten. Op de tourfiets, racefiets, MTB of gravelbike. In de omgeving vindt u vele routes. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een georganiseerde (dag)trip. Wij helpen u graag bij het uitstippelen van mooie en uitdagende routes.

L'Orchidée Sauvage racefietsen
L'Orchidée Sauvage Chambre d'Hôtes Maasroute

Fiets de Maasroute

L’Orchidée Sauvage ligt direct aan de internationale Maasroute. Een bijzondere fietservaring: langs de rivier de Maas van Maastricht, de oudste stad van Nederland naar het Franse plaatsje Langres. Door zeer uiteenlopende landschappen, en langs veel bijzondere plekken. Een heerlijk vlakke route met soms een korte helling. De rivieren Donau, Rijn en Loire gingen de Maas al voor, en zijn ondertussen zeer geliefd bij vele fietsers.

Dans le village

Een midweek genieten van het Franse leven vanuit het pittoreske dorp Ailly sur Meuse. De omgeving staat bekend om haar rijke historie die gevormd is door verschillende gebeurtenissen. Er zijn tal van bezienswaardigheden die te voet bezocht kunnen worden vanuit L’Orchidée Sauvage. Denk hierbij aan ongerepte natuur, loopgraven, monumenten en niet te vergeten ‘La Meuse’.

L'Orchidée Sauvage omgeving
L'Orchidée Sauvage arrangement

Vive la vie

Vier het leven met familie of vrienden en kom een weekend genieten in L’Orchidée Sauvage!

Tijdens dit weekend geven wij u alle vrijheid om een geheel eigen arrangement samen te stellen. Hierbij is het mogelijk om bijvoorbeeld een bier- of wijnproeverij te organiseren, een wandeling te maken door de prachtige omgeving met een gids of de Maas te verkennen per kano. Mocht u een weekend willen relaxen of het weekend in willen vullen naar eigen keuze is dit uiteraard ook mogelijk!

La vie est belle

Een kijkje nemen in de Franse keuken? Even genieten van de Franse omgeving en cultuur? Bij L’orchidée Sauvage is dit mogelijk! Wij bieden u een volledig verzorgd arrangement aan waarbij wij u dat inkijkje in het rijke leven in Frankrijk geven. Wij laten u kennis maken met de Franse wijnen, de heerlijke Franse gerechtjes en laten u de prachtige omgeving van de Maas zien.

L'Orchidée Sauvage diner
L'Orchidée Sauvage Chambre d'Hôtes Renault 5

Lorraine auto tour

De Lorraine ontdekken op authentieke Franse wijze? Maak gebruik van onze klassieke Renault 5 uit 1988 (automaat). De Super5 of Supercinq, lijk qua uiterlijk behoorlijk op zijn voorganger, maar is van voorkant tot achterkant vernieuwd. Duidelijk herkenbaar zijn de schildbumpers, de achterlichten en het zwarte schildje erboven.

Wij helpen u graag op weg met een aantal afwisselende routes langs authentieke dorpjes, kastelen, burchten, vestingwerken en de prachtige steden Metz en Nancy. Uiteraard op basis van uw interesses en voorkeuren.

l-orchidee-sauvage-logo-wit

10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
info@lorchideesauvage.nl