Arrangementen

L’Orchidée Sauvage biedt diverse sportieve, culturele en creatieve arrangementen en workshops. Wij vinden het een uitdaging om voor u een arrangement op maat samen te stellen, passend bij de samenstelling van het gezelschap of de gelegenheid van uw bezoek. Vraag naar de mogelijkheden.

Te voet (of te fiets) de Meuse door

Maak afwisselende wandel- en/of fietstochten door de prachtige natuur van de Meuse en verblijf bij verschillende Chambres d’hôtes. Tussen de locaties zijn wandelroutes uitgezet, variërend van 16 tot 20 kilometer. Ook kunnen vanuit iedere locatie prachtige ‘losse’ tochten gemaakt worden. Dit wandel- of fietsarrangement kan naar eigen wens (o.b.v. beschikbaarheid) worden samengesteld. Bepaal zelf bij welke locaties u overnacht en hoe u de route inricht.

L'Orchidée Sauvage wandelarrangement
L'Orchidée Sauvage arrangement

Vive la vie

Vier het leven met familie of vrienden en kom een weekend genieten in L’Orchidée Sauvage!

Tijdens dit weekend geven wij u alle vrijheid om een geheel eigen arrangement samen te stellen. Hierbij is het mogelijk om bijvoorbeeld een bier- of wijnproeverij te organiseren, een wandeling te maken door de prachtige omgeving met een gids of de Maas te verkennen per kano. Mocht u een weekend willen relaxen of het weekend in willen vullen naar eigen keuze is dit uiteraard ook mogelijk!

Dans le village

Een midweek genieten van het Franse leven vanuit het pittoreske dorp Ailly sur Meuse. De omgeving staat bekend om haar rijke historie die gevormd is door verschillende gebeurtenissen. Er zijn tal van bezienswaardigheden die te voet bezocht kunnen worden vanuit L’Orchidée Sauvage. Denk hierbij aan ongerepte natuur, loopgraven, monumenten en niet te vergeten ‘La Meuse’.

L'Orchidée Sauvage omgeving
L'Orchidée Sauvage diner

La vie est belle

Een kijkje nemen in de Franse keuken? Even genieten van de Franse omgeving en cultuur? Bij L’orchidée Sauvage is dit mogelijk! Wij bieden u een volledig verzorgd arrangement aan waarbij wij u dat inkijkje in het rijke leven in Frankrijk geven. Wij laten u kennis maken met de Franse wijnen, de heerlijke Franse gerechtjes en laten u de prachtige omgeving van de Maas zien.

Lorraine auto tour

De Lorraine ontdekken op authentieke Franse wijze? Maak gebruik van onze klassieke Renault 5 uit 1988 (automaat). De Super5 of Supercinq, lijk qua uiterlijk behoorlijk op zijn voorganger, maar is van voorkant tot achterkant vernieuwd. Duidelijk herkenbaar zijn de schildbumpers, de achterlichten en het zwarte schildje erboven.

Wij helpen u graag op weg met een aantal afwisselende routes langs authentieke dorpjes, kastelen, burchten, vestingwerken en de prachtige steden Metz en Nancy. Uiteraard op basis van uw interesses en voorkeuren.

L'Orchidée Sauvage Chambre d'Hôtes Renault 5
l-orchidee-sauvage-logo-wit

10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
info@lorchideesauvage.nl