Arrangement Vivre la Vie

Een kijkje nemen in het Franse leven bij L’Orchidée Sauvage!

L'Orchidée Sauvage arrangement

Vivre la vie

Vier het leven met familie of vrienden en kom een weekend genieten in L’Orchidée Sauvage!

Tijdens dit weekend geven wij u alle vrijheid om een geheel eigen arrangement samen te stellen. Hierbij is het mogelijk om bijvoorbeeld een bier- of wijnproeverij te organiseren, een wandeling te maken door de prachtige omgeving met een gids of de Maas te verkennen per kano. Mocht u een weekend willen relaxen of het weekend in willen vullen naar eigen keuze is dit uiteraard ook mogelijk!

Dit arrangement bestaat uit twee overnachtingen in een kamer naar keuze. Tijdens dit verblijf verzorgen wij iedere ochtend het ontbijt en de Table d’Hôtes. Daarnaast bieden wij u geheel vrijblijvend een uitgebreid aperitief aan die u s ’middags kunt nuttigen. Op de dag van aankomst staan wij vanaf 16:00 voor u klaar met een heerlijke aperitief en wat lekkers.Mocht u liever willen borrelen in de tuin is het ook mogelijk om te kiezen voor een ‘plance grande’ in plaats van een Table d’Hôtes.

De prijs van dit arrangement is op aanvraag en o.b.v. twee personen per kamer en dit arrangement betreft vier nachten. U kunt tijdens verblijf gebruik maken van de Table d’Hôtes, deze is apart bij te boeken voor €32,50 per persoon. Dit arrangement wordt u aangeboden buiten het hoogseizoen m.u.v. erkende feestdagen en schoolvakanties.

 

*Het aanbod is afhankelijk van de voorafgaande reserveringen

*Bij het arrangement worden de genuttigde dranken in rekening gebracht

*Vooraf aangeven of u gebruik wil maken van een ‘planche grande’ of Table d’Hôtes

*U kunt uw verblijf met één dag verlengen maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid

l-orchidee-sauvage-mist
l-orchidee-sauvage-logo-wit

10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
info@lorchideesauvage.nl