Arrangement dans le village

Een kijkje nemen in het Franse leven bij L’Orchidée Sauvage!

L'Orchidée Sauvage omgeving

Dans la village

Een midweek genieten van het Franse leven vanuit het pittoreske dorp Ailly sur Meuse. De omgeving staat bekend om haar rijke historie die gevormd is door verschillende gebeurtenissen. Er zijn tal van bezienswaardigheden die te voet bezocht kunnen worden vanuit L’Orchidée Sauvage. Denk hierbij aan ongerepte natuur, loopgraven, monumenten en niet te vergeten ‘La Meuse’.

Dit arrangement bestaat uit vier overnachtingen in een kamer naar keuze. Tijdens dit verblijf verzorgen wij iedere ochtend het ontbijt en kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze Table d’Hôtes. Daarnaast krijgt u op aanvraag geheel vrijblijvend een ‘planche grande’. Deze ‘planche grande’ is voorzien van allerlei lekkernijen onder andere uit de streek Lorraine en kunt u vanaf 19:00 op elke plek in en om de Chambre d’Hôtes nuttigen. Op de dag van aankomst staan wij vanaf 14:00 voor u klaar met een heerlijke aperitief en wat lekkers zodat u aansluitend al de omgeving kunt gaan ontdekken.

De prijs van dit arrangement is op aanvraag en o.b.v. twee personen per kamer en dit arrangement betreft vier nachten. U kunt tijdens verblijf gebruik maken van de Table d’Hôtes, deze is apart bij te boeken voor €32,50 per persoon. Dit arrangement wordt u aangeboden buiten het hoogseizoen m.u.v. erkende feestdagen en schoolvakanties.

 

*Het aanbod is afhankelijk van de voorafgaande reserveringen

*Bij het arrangement worden de genuttigde dranken in rekening gebracht

*Vooraf aangeven of u gebruik wil maken van een ‘planche grande’ of Table d’Hôtes

*U kunt uw verblijf met één dag verlengen maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid

l-orchidee-sauvage-mist
l-orchidee-sauvage-logo-wit

10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
info@lorchideesauvage.nl