Ontdek de Meuse door de lens!

Een fotografie workshop onder professionele leiding van Thea en Peter bij L’Orchidée Sauvage.

Wat denk je ervan om in korte tijd veel te leren onder de Franse zon? L’Orchidée Sauvage biedt in samenwerking met FotoClass Reizen een fotoworkshop aan.

Tijdens deze workshop leert u onder professionele begeleiding van Thea en Peter verschillende fotografie technieken en ontdekt u de omgeving van de Maas door de lens! Deze workshop kost € 465 per persoon en wordt georganiseerd van 21 augustus ’20 – 24 augustus ’20.

Het programma is als volgt;

Dag 1:  Aankomst, omgeving verkennen, planning maken en genieten van de Table d’hôtes.

Dag 2: Bezoek aan Lac de Madine, gelegen in het regionaal Natuurpark van Lotharingen. In de loop van de ochtend rijden we terug naar L’Orchidée Sauvage voor een brunch. Accu’s opladen en kaartjes leeg want in de middag gaan we naar Verdun. ‘s Avonds genieten we weer van een heerlijke maaltijd met glaasje wijn en kijken we terug op een heerlijke dag gevarieerd fotograferen en natuurlijk kletsen we over de gemaakte resultaten. Maar eerst de dag van morgen maar uitleggen want voor je het weet is het erg gezellig.

Dag 3: Na een uitgebreid ontbijt gaan we weer op pad. Urban fotografie want we gaan naar Nancy. Middags, wanneer iedereen lekker heeft kunnen lunchen in de diverse restaurantjes die Nancy rijk is gaan we stad op een andere manier bekijken, in zwart/ wit en met gerichte opdrachten. Moeilijk hoor maar daar zijn wij ervoor bij natuurlijk. Dan ziet de wereld er heel anders uit. ‘s Avonds genieten we weer van een heerlijke maaltijd met glaasje wijn en natuurlijk genieten van het prachtige uitzicht buiten op het terras bij de Chambre d’hôtes. Gezelligheid kent geen tijd dus het zal wel laat worden weer.

Dag 4: Heerlijk uitgebreid aan het ontbijt en vertrek naar Nederland.

Was dit het? Nee!

Nu komt het pas. We hebben vijf workshop gedaan: Vogelfotografie, macrofotografie, leren compositie maken, Urbanfotografie en Zwartwit. Van elke workshop stuur je 5 onbewerkte foto’s in dus totaal 25 foto’s. Deze gaan we online voor je beoordelen en voorzien nog van extra tips en trucs als dat nog nodig is.

foto-class
l-orchidee-sauvage-logo-wit

10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
Telefoon: +33 6 38 80 98 20  | Mobiel: +31 6 51 72 08 46
info@lorchideesauvage.nl