76

Magique

Magique is een comfortabele ruime kamer met een kleine hal. Het grote raam met romantisch Frans balkonnetje zorgt voor een prachtig uitzicht op onze gezellige tuin en de uitlopers van de Maas. Magique is gelegen aan de achterzijde van L’Orchidée Sauvage. Wat zult u heerlijk slapen; het is hier muisstil en aardedonker. De kamer biedt genoeg ruimte om eventueel een bed bij te plaatsen.

Table d’hôtes

Maak uw verblijf compleet en schuif aan voor een heerlijke maaltijd! Wij serveren een smakelijk 4-gangen menu (inclusief een glaasje wijn en kopje koffie/thee) in een huiselijke omgeving. Afhankelijk van het seizoen serveren wij het menu in de eetkamer of buiten op onze gezellige veranda. Wanneer u wenst mee te eten met de tables d’hôtes dient u dit van tevoren te reserveren, zodat wij rekening kunnen houden met de inkopen. Met speciale (dieet)wensen zal zo mogelijk rekening worden gehouden, mits van tevoren gemeld.

l-orchidee-sauvage-table-d-hotes

Maak een reservering
Extra bed (€20,- per nacht)Babybedje (€10,- per nacht)Huisdieren (€10,- per nacht)Table d’hôtes (€24,50 per maaltijd per persoon)


Wij vragen een aanbetaling van maximaal 25%. Te voldoen per bank. Uw boeking is pas definitief na ontvangst van onze bevestiging. Tot 30 dagen voor de gewenste aankomstdatum kunt u uw reservering annuleren. U ontvangt dan binnen drie werkdagen een bevestiging, en uw eventuele aanbetaling wordt teruggestort minus 10% annuleringskosten over de totale prijs. Bij annulering in de laatste 30 dagen voor de gewenste aankomstdatum bent u de gehele prijs verschuldigd.

* Wij kunnen geen garantie geven dat de door u geselecteerde kamer ook daadwerkelijk beschikbaar is. Uiteraard bieden wij u graag een alternatief. Iedere kamer heeft zijn eigen charme en karakter.

l-orchidee-sauvage-logo-wit

10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
Telefoon: +33 3 29 79 38 33 | Mobiel: +33 3 29 79 38 33
info@lorchideesauvage.nl