Arrangementen

L’Orchidée Sauvage biedt diverse sportieve, culturele en creatieve arrangementen en workshops. Wij vinden het een uitdaging om voor u een arrangement op maat samen te stellen, passend bij de samenstelling van het gezelschap of de gelegenheid van uw bezoek. Vraag naar de mogelijkheden.

Wandelarrangement
‘Te voet de Meuse door’

Maak afwisselende wandeltochten door de prachtige natuur van de Meuse en verblijf bij verschillende Chambres d’hôtes. Tussen de locaties zijn wandelroutes uitgezet, variërend van 16 tot 20 kilometer. Ook kunnen vanuit iedere locatie prachtige ‘losse’ wandelingen gemaakt worden. Dit arrangement kan naar eigen wens (o.b.v. beschikbaarheid) worden samengesteld. Bepaal zelf bij welke locaties u overnacht en hoe u de wandelroute inricht.

Fietsarrangement

De wegen van de Lorraine, met haar gevarieerde terrein, lenen zich perfect voor fietstochten. In de omgeving vindt u vele routes. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een georganiseerde (dag) trip. Vraag naar de mogelijkheden en fietskaarten.

L’Orchidée Sauvage biedt de mogelijkheid tot het huren van elektrische fietsen. We laten je graag kennis maken met de Specialized e-bikes van Stappenbelt, dé specialist in fietsen en fietskleding voor de fietssport. De lage instap zorgen voor een e-bike die past bij iedereen. En hoe krachtiger jij trapt, des te intenser de fiets jou ondersteunt. Wij verhuren deze fietsen op aanvraag, informeer naar de mogelijkheden.

Workshops

L’Orchidée Sauvage biedt diverse workshops op het gebied van creativiteit en cultuur. Onze workshops en arrangementen zijn op aanvraag en op maat gemaakt. Neem contact op voor meer informatie.

l-orchidee-sauvage-workshop
l-orchidee-sauvage-wandelen
l-orchidee-sauvage-logo-wit

10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
Telefoon: +33 3 29 79 38 33 | Mobiel: +33 3 29 79 38 33
info@lorchideesauvage.nl