Arrangementen

L’Orchidée Sauvage biedt diverse sportieve, culturele en creatieve arrangementen en workshops. Wij vinden het een uitdaging om voor u een arrangement op maat samen te stellen, passend bij de samenstelling van het gezelschap of de gelegenheid van uw bezoek. Vraag naar de mogelijkheden.

Wandelarrangement
‘Te voet de Meuse door’

Maak afwisselende wandeltochten door de prachtige natuur van de Meuse en verblijf bij verschillende Chambres d’hôtes. Tussen de locaties zijn wandelroutes uitgezet, variërend van 16 tot 20 kilometer. Ook kunnen vanuit iedere locatie prachtige ‘losse’ wandelingen gemaakt worden. Dit arrangement kan naar eigen wens (o.b.v. beschikbaarheid) worden samengesteld. Bepaal zelf bij welke locaties u overnacht en hoe u de wandelroute inricht.

Fietsarrangement

De wegen van de Lorraine, met haar gevarieerde terrein, lenen zich perfect voor fietstochten. In de omgeving vindt u vele routes. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een georganiseerde (dag) trip. Vraag naar de mogelijkheden en fietskaarten.

L’Orchidée Sauvage biedt de mogelijkheid tot het huren van elektrische fietsen. We laten u graag kennis maken met de Specialized e-bikes van Stappenbelt, dé specialist in fietsen en fietskleding voor de fietssport. De lage instap zorgen voor een e-bike die past bij iedereen. En hoe krachtiger u trapt, des te intenser de fiets ondersteunt. Wij verhuren deze fietsen op aanvraag, informeer naar de mogelijkheden.

Racefietsen, mtb of gravelbiken in de Lorraine

De wegen van de Lorraine, met haar gevarieerde terrein, lenen zich perfect voor fietstochten. Op de tourfiets, racefiets, MTB of gravelbike. In de omgeving vindt u vele routes. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een georganiseerde (dag)trip. Wij helpen u graag bij het uitstippelen van mooie en uitdagende routes.

l-orchidee-sauvage-workshop

Workshops

L’Orchidée Sauvage biedt diverse workshops op het gebied van creativiteit en cultuur. Onze workshops en arrangementen zijn op aanvraag en op maat gemaakt. Neem contact op voor meer informatie.

Lorraine auto tour

De Lorraine ontdekken op authentieke Franse wijze? Maak gebruik van onze klassieke Renault 5 uit 1988 (automaat). De Super5 of Supercinq, lijk qua uiterlijk behoorlijk op zijn voorganger, maar is van voorkant tot achterkant vernieuwd. Duidelijk herkenbaar zijn de schildbumpers, de achterlichten en het zwarte schildje erboven.

Wij helpen u graag op weg met een aantal afwisselende routes langs authentieke dorpjes, kastelen, burchten, vestingwerken en de prachtige steden Metz en Nancy. Uiteraard op basis van uw interesses en voorkeuren.

l-orchidee-sauvage-wandelen
l-orchidee-sauvage-logo-wit

10 Ancienne route d’Apremont | 55300 Ailly-sur-Meuse
Telefoon: +33 3 29 79 38 33 | Mobiel: +33 3 29 79 38 33
info@lorchideesauvage.nl